diumenge, 15 de gener del 2012

ELS JUVENILS CONTINUEN SUMANT!

BISBALENC 1 – JUVENIL “A” 1. DR.JENKYLL I MR. HYDE!


Els juvenils, com el famós personatge, han ofert dues cares molt diferenciades. S’ han vist dues parts i dos equips molt diferents, i precisament la pitjor cara dels nostres s’ ha ofert quan l’ equip jugava amb superioritat numèrica amb l’ expulsió d’ un jugador local.

La primera part dels nostres ha estat bona, l’ equip ha portat el timó del partit i ha disposat d’ oportunitats per sentenciar, fins i tot ha fallat un penal. I ha arribat el gol de Jose Flores que semblava encarrilar el partit.

Però la segona, amb un jugador més, el Farners s’ ha anat diluint i s’ ha mostrat desconegut davant d’un rival que s’ ho ha cregut i ha merescut l’ empat final.

JUVENIL “B” 3 – LA SALLE GIRONA 0. EN TROMBA!

La sortida al camp dels nostres ha estat fabulosa, l’ equip ha sortit molt endollat i fent un bon futbol ha passat per sobre al rival en els minuts inicial i en el primer quart d’ hora ja ha aconseguit dos gols, Abdellah ha estat l’ autor dels dos, que posaven l’ encontre totalment de cara.

Una vegada passada l’ empenta inicial, després de la primera mitja hora, el Farners, amb la feina feta, s’ ha relaxat i el partit ha transcorregut amb menys lluïment.

Un gran gol de Kevin Ballo a la segona part ha arrodonit el marcador i ha assegurat una nova victòria d’ un equip amb bona ratxa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada