diumenge, 15 de gener del 2012

SORT DIVERSA EN CADETS

TOSSA 0 – CADET “B” 3. ENCADENANT VICTÒRIES!
Nou triomf dels joves cadets que continuen imbatuts a un partit d’ acabar la primera volta.

La victòria s’ ha cimentat en el bon futbol realitzat per l’ equip en la primera part, bones combinacions, domini, possessió de pilota, que no ha estat del tot reflectit en el marcador doncs s’ ha arribat el descans amb avantatge mínima.

En la segona el futbol no ha estat tant brillant, però en canvi han arribat dos gols més que han sentenciat el partit i serveix per seguir liderant la taula classificatòria.

Francesc Peracaula, Joan Jiménez i David Olivares han estat es autors dels gols.
http://joan-herrera.blogspot.com/

CADET “A” 1 –LLORET 2. EL PREU DELS DETALLS!


Partit molt equilibrat, jugat amb bona intensitat i gran actitud dels nostres però els petits detalls els han condemnat a la derrota.

El Farners per un costat necessita disposar de moltes oportunitats per marcar i en canvi paga molt cars els seus errors doncs són aprofitats, sense misericòrdia, pel rival.

La primera part ha estat molt igualada però una errada defensiva ha propiciat el gol visitant. En la segona no hi havia punteria per l’ empat i el Lloret marcava el gol de la sentència. A falta de cinc minuts Jaume ha aconseguit el gol, però no hi hagut opcions per un millor resultat que s’ ha merescut.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada