diumenge, 22 de gener del 2012

LA PRIMERA VOLTA ACABA AMB VICTÒRIES PELS INFANTILS!


INFANTIL “A” 5 – ANGLÈS 0. GOL.LEJADA EN EL DERBI!

Els infantils s’ han retrobat amb la victòria després de dues jornades desafortunades. El partit ha tingut fases per a tots els gustos, en algunes els nostres s’ han mostrat imprecisos però en altres han mostrat molt bones intencions futbolístiques i sempre han estat superiors al rival.

Després de desaprofitar bones oportunitats ha estat de fora l’ àrea quan han arribat els dos primers gols que han encaminat el partit.

I en la segona part després d’ uns minuts d’ incertesa han arribat els gols de la sentència definitiva que han permès, amb comoditat, sumar tres punts que mantenen l’ equip en zona de privilegi. Els gols els han aconseguit: Joan Rotllan, Oriol Soro (2), Pau Casadellà i Edu Domingo.

BELL-LLOC 2 – INFANTIL “B” 3. GRAN REMUNTADA!

Impressionant reacció final del Farners que després d’ una primera part en que no ha estat al seu millor nivell i ha encaixat un gol, i després d’ un inici de segona part en la que els locals han tornat a marcar, han tingut una brillant reacció i han esta capaços de capgirar el marcador advers.

Bona actitud, bones combinacions i gols espectaculars han estat la recepta per a remuntada d’ un equip que acaba la primera volta en una lluïda i inesperada tercera posició. Els gols els han aconseguit Ebrima, Mito i Youssef.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada