dijous, 29 de desembre del 2011

ADEU A UN MOLT BON 2011!



Acomiadem un any que pel nostre club té un balanç molt positiu, amb records inoblidables, que és just ara recordar:

EL PRIMER EQUIP:

En una temporada històrica i plena d’ emocions aconsegueix l’ ascens a Primera Catalana en un últim partit inoblidable al camp del Sils guanyant per 1 a 0 al Mollet.

I la nova temporada ha començat bé, amb un equip molt jove i molta gent del planter, el Farners s’ ha instal•lat en la zona tranquil•la de la taula classificatòria i, conscients de que queda molta feina per fer, la possibilitat de perllongar el somni de la Primera Catalana una temporada més és molt a l’ abast.

EL FARNERS “B”

Any de molts canvis en el Filial que va aconseguir els punts necessaris per continuar a la Tercera Catalana en una segona volta complicada, en la que es va viure l’ extraordinari ambient del partit del Breda que va servir per tancar definitivament un capítol polèmic que mai s’ hauria d’ haver obert.

La nova temporada, en la que l’ equip ha sofert una gran reestructuració, el Farners “B” ha portat una trajectòria ascendent de resultats i, a més treballa en gran cooperació amb el Primer Equip, convertint-se en un autèntic filial.

EL JUVENIL “A”
Any dolç pel juvenil de Preferent que va acabar en la Tercera posició aconseguint la millor classificació històrica del juvenil del Farners. A més el juvenil referma l’ èxit del Futbol Base aportant cada temporada jugadors al Primer equip, la qual cosa fa enorgullir a tot el club.

També el MIC va deixa bons records amb la segona posició (Consolació) obtinguda en la final disputada al camp Municipal de Santa Coloma de Farners contra el Dynamo de Moscú.

La temporada també ha començat de forma positiva, l’ equip ha sabut esquivar les diverses baixes produïdes per mantenir-se a la zona alta de la classificació i, amb els peus a terra, no renuncia a res en un final de primera volta i segona, que es presenta apassionant.

EL JUVENIL “B”

Igual que en les dues temporades anteriors el juvenil “B” va acabar la temporada en Tercera posició, que sembla ser el lloc que el destí té reservat per aquest equip.

I en la temporada actual també l’ equip arriba a la pausa nadalenca instal•lat en la Tercera posició, però enguany la classificació és més meritòria, doncs l’ equip és molt jove, ha sofert baixes, i va tenir un inici de lliga complicat. La trajectòria ascendent de l’ equip, no només en resultats sinó també en joc, fa valorar amb molt optimisme el rumb del conjunt que, a més, esta contribuint amb diversos jugadors a reforçar el juvenil “A”.

EL CADET “A”.

La irregularitat s’ apropiat de la trajectòria del Cadet “A” que va començar el 2011 amb pobres resultats però va acabar a bon nivell la temporada aconseguint una gran classificació complint amb escreix l’objectiu.

I també irregular ha estat la nova temporada amb molts alts i baixos, amb un inici esperançador combinat en partits més fluixets que han deixat l’ equip en una zona que no convida a la tranquil•litat. Tot fa indicar que s’ haurà de patir en una temporada difícil i en la que s’ haurà de sumar esforços per aconseguir l’ èxit de continuar en una competitiva categoria.

EL CADET “B”

Molt bones temporades dels Cadets “B”, el mes de Maig l’ equip va aconseguir el títol de Campió de Lliga després d’ una temporada excel•lent. El campionat es va aconseguir matemàticament al camp del Sussanenc, però la victòria amb el partidàs a Palafolls va ser clau pel títol.

I el nou Cadet “B” també ha iniciat la lliga de manera brillant i arriba a aquestes dates com a líder de la categoria. Mantenir aquesta privilegiada posició no serà fàcil ni és objectiu prioritari per un equip totalment de Primer Any, però segur que els Cadets ens continuaran oferint bons partits en el que resta de temporada.


L’ INFANTIL “A”


L’ infantil “A” ha aprovat amb molt bona nota el repte de jugar a la màxima categoria del futbol, doncs va culminar una gran temporada on el joc i la classificació de l’ equip van superar les previsions inicials. I va culminar aconseguint guanyar el Torneig Top Ten i el Comarcalet de Vidreres.

La nova temporada es presenta amb noves il•lusions doncs l’ anunciada reestructuració pot portar l’ equip ha jugar la temporada vinent a Preferent que seria un nou pas endavant del nostre club. I el resultats d’ aquest inici de temporada encarrilen la trajectòria de l’ equip cap a l’ objectiu.

L’ INFANTIL “B” i "C".

Lluny de les urgències classificatòries els nostres Infantils “B” van complint amb els objectius d’ aprenentatge i progressió dels futbolistes. L’ heterogeneïtat dels grups a aquesta edat fan més lloable la tasca dels entrenadors i la col•laboració de mares i pares s’ esdevé imprescindible per reeixir en l’ obtenció d’ esportistes i sobre tot de futbolistes pel futur del nostre club.

La temporada passada també vàrem tenir l’ Infantil “C” que va realitzar una gran temporada a nivell de joc i resultats (3ers en la difícil 2ona. Divisió) i que ha estat la base de l’ actual Infantil “A”.

L’ ALEVÍ “A”

S’ estrenava la temporada passada en la màxima categoria i va aconseguir l’ èxit de la permanència sobrada amb un equip amb molts jugadors de Primer any. Una temporada dura i molt valorada per la dificultat del repte.
La nova temporada, amb el bagatge de l’ anterior, està essent molt positiva i la progressió de l’ equip és excel•lent el que fa presagiar que queden bons moments per viure.

ELS ALEVINS “B” i “C”.

Durant les dues temporades, i amb un número curt de jugadors, el club ha preferit fer dos equips més d’ alevins per tal de que siguin molts els minuts de joc que tinguin els joves jugadors, i amb la col•laboració de tots s’ està desenvolupant la temporada de forma satisfactòria amb la positiva evolució en l’ aprenentatge tècnic i tàctic.

ELS BENJAMINS I PRE-BENJAMINS.


Sense cap exigència en resultats el joves futbolistes del nostre Farners ens estan oferint molt bones matinals futbolístiques que fan les delícies de pares/mares i afeccionats en general.

Malgrat no ser el més important a questa edat, els èxits també han arribar en aquestes categories com el Campionat de lliga del nostre Benjamí “B” i el Pre- Benjamí “A”.

També el  Club té l' equip on es fan els primers passos al mon del futbol que és l' Escoleta
Enguany el club a fet un pas endavant en l’ auto-exigència i ha Federat a l’ equip Benjamí “A” el qual està fent una magnífica temporada.
Per tot el que hem exposat i moltes més coses podem dir que l’ any 2011 ha estat molt positiu pel C.E.Farners.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada