dilluns, 30 de maig del 2011

… i EL SOMNI S’ HA FET REALITAT!

Sabíem que era un somni , que l’ ascens a Primera Catalana era una quimera per un club que sempre li havia costat mantenir-se a Preferent, però un grup de jugadors joves, amb talent i motivats, conduits amb mestratge des de la banqueta per uns entrenadors formidables han engrescat a la gent de Farners que s’ ha il•lusionat amb el millor equip com a local (onze victòries consecutives a casa) i han fet possible que ja ben desperts podem dir ben alt: SOM DE PRIMERA! .

Des que s’ ha acabat el partit amb el Mollet, tothom estava pendent del Llagostera i el gol dels Llagosterencs s’ ha celebrat amb eufòria a Santa Coloma, doncs tothom ha pogut alliberar la tensió acumulada i celebrar l’ ascens amb entusiasme.

Moltes felicitats a jugadors, entrenadors, ajudants, col•laboradors, socis, afeccionats i directius, l’ èxit és de tots!. I si es produeix amb la participació de tants jugadors del planter, també és un orgull per tots els entrenadors, jugadors i acompanyants del nostre futbol base que avui també ha sentit seu aquest dia històric del C.E.Farners.

VISCA EL C.E.FARNERS!

1 comentari:

  1. L'equip de futbolgirona us dona l'enhorabona. Felicitats i sort l'any vinent!!

    ResponElimina