diumenge, 8 de maig del 2011

FARNERS 1 – GIRONELLA 0 "SANT RAÚL" MANTÉ VIVA LA FE!

Ha tornat a ser “in extremis”, en el minut 90 el marcador reflectia un empat a zero que reduïa considerablement les il•lusions per l’ ascens, però ha aparegut de nou Raúl Rueda, el mateix que va marcar en el darrer minut del darrer partit a casa i s’ ha tret del barret un gol formidable, control, retall espectacular i xut extraordinari des del vèrtex de l’ àrea a l’ escaire contrari. Una meravella que ha suposat una victòria molt valuosa que permet situar a l’ equip en zona de privilegi i per tant mantenir viu el somni del’ ascens a tres jornades per acabar la lliga.

El partit fins aleshores ha estat una lluita del Farners contra un voluntariós rival i contra sí mateix, doncs la pressió per aconseguir la victòria ha tenallat el futbol dels nostres que no han detectat el camí del futbol fluid i han desaprofitat diverses oportunitats molt clares, i no trobava la ruta del gol malgrat que el rival s’ ha quedat en inferioritat numèrica per l’ expulsió de dos jugadors.

Una nova victòria agònica d’ un Farners que continua donant-nos alegries i que el proper dissabte torna a jugar a casa (16h.) en un altre partit vital en front el Palau Solità i Plegamans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada