dissabte, 21 de maig del 2011

CADET “A” 5 – PALAMÓS 0. AIXÒ SÍ QUE ÉS ACABAR BÉ!

Golejada dels cadets en el seu comiat de la lliga. El partit s’ havia d’ haver disputat fa dotze dies però els Palamosins no es van presentar a la cita concertada , llavors el Farners no ha acceptat que li donessin els punts que li corresponien sinó que ha volgut jugar el partit. I al camp, que és on s’ han d’ aconseguir el punts , l’ equip ha guanyat amb claredat.

Bon partit dels nostres que han estat superiors, han dominat, han creat ocasions i han aconseguit gols molt bonics. Dos de Miguel Mayor, dos de Jordi Dalmau i un d’ Angel Padrós han completat una maneta de final de temporada.

Una victòria que serveix per acabar la temporada en quarta posició ( a la classificació oficial no està comptabilitzat el punt legalment obtingut a la Garrotxa), que és una molt bona posició en el segon any consecutiu del Farners en la Primera Divisió Cadet.

Les lesions, i el handicap d’ una plantilla curta han estat superats pels nois dirigits per Lluis Romero i Marc Tello que, a més, també van fer una molt digne participació al MIC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada