diumenge, 1 de maig del 2011

TOSSA 2 – CADET “B” 5. PAS DE GEGANT!


Victòria molt important dels cadets al camp del Tossa que apropa molt l’ equip a l’ il•lusió del títol de lliga.

Els nostres han estat superiors i mica en mica han estat capaços d’ anar reflectint l’ avantatge en el marcador. Després dels minuts de tanteig inicial el Farners ha anat encadenat gols que li han assegurat una victòria molt important. Els golejadors han estat Albert Casellas (3), Ferran i Jordi de la Barrera.

El campionat està a l’ abast, però tal i com manen els tòpics futbolístics cal continuar pensant partit a partit i jugar amb tota l’ il•lusió i intensitat les 3 finals que queden per poder coronar la temporada.

CADET “A” 1 –GARROTXA 3.  A PILOTA ATURADA!
Les jugades a pilota aturada han condemnat a la derrota als nostres cadets que s’ havien avançat en el marcador en la primera part amb el gol de Guillem Solà.

Els Garrotxins han empatat en el tram final de la primera part i dues pilotes centrades a l`àrea han suposat dos gols en la segona part que han donat la victòria als visitants.
El partit no ha estat brillant i tampoc ha tingut moltes oportunitats de gol, però el millor encert en les esmentades jugades puntuals han marcat la diferència en el marcador i per tant a decidit el desenllaç d’ un partit amb poca història.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada