dimecres, 11 de maig del 2011

SUSSANNENC 0 –CADET B” 5. CAMPIONS, CAMPIONS, OE, OE, OE!

Al primer match ball els cadets han sentenciat la lliga i s’ han proclamat, amb tot mereixement, campions.

El partit ha costat ha desencallar, no només per les petites dimensions del terreny de joc i la combativitat del rival sinó perquè la pressió de la transcendència del partit no permetia que l’ equip exhibís el seu millor futbol.

Albert Casellas ha obert el marcador en la primera part, al final de la qual s’ hi ha arribat amb la mínima avantatge que mantenia l’ emoció, però en la segona han arribat els gols de la tranquil•litat aconseguits per Albert Casellas, Jaume Solé, Jordi de la Barrera i Oriol Mas que certificaven la victòria en el partit i en el campionat i que han donat pas a les celebracions.

Enrera ja han quedat partits de bon futbol i golejades, partits de patiment i gols en el descompte, partits inacabats i emocions, doncs l’ equip ha realitzat una gran temporada, amb només una derrota i amb 120 gols a favor.

Un èxit gràcies a la bona gestió de grup i aposta pel futbol que han fet els entrenadors Lluís Padrós i Ivan Fernández, gràcies al bon treball d’ un grup implicat de futbolistes i gràcies al suport incondicional de mares/pares i acompanyants. A tots: Moltes Felicitats!

1 comentari: