diumenge, 1 de maig del 2011

VICTÒRIES CLARES EN JUVENILS!


JUVENIL “A” 3 –OLOT 0. NO AFLUIXEN!

Malgrat que els grans objectius de la temporada ja estan assolits, l’ equip continua amb bona actitud i aconseguint resultats positius i encadenant una trajectòria brillant.

El partit ha tingut equilibri en la seva fase inicial però els nostres sempre han portat l’ iniciativa en el joc. El marcador l’ ha obert Cesc rematant a la mateixa línea de gol una pilota impulsada per Restru. I abans del descans Quim ha exhibit la seva màgia en un bonic gol.

Amb el partit encarrilat la segona part ha anat transcorrent sense sobresalts, sempre amb l’ impressió que els nostres han controlat el partit. I ens darrers instants ha arribat el tercer, un espectacular gol de traca i mocador d' un fabulós xut parabòlic de Miquel.

En definitiva un gran resultat d’ un equip en bon moment.

JUVENIL “B” 8 – AMER 0. GOLEJADA PER ACABAR LA TEMPORADA!

El darrer partit de lliga dels juvenils ha tingut poca història doncs l’ Amer ha vingut molt just d’ efectius i les lesions l’ han obligat a jugar molts minuts amb inferioritat numèrica, i aquest detall , sumat a la diferència entre els dos equips ha eliminat del partit tota la seva emoció doncs la superioritat dels nostres ha estat gran i incontestable.

Els gols els han aconseguit: Edu (2), Marquez(2), Brugada, Bernat, Guillem, Albets.

La temporada oficial ha acabat pels juvenils, amb el bon balanç de 19 victòries i quatre derrotes i tercers a la classificació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada