dissabte, 4 de juny del 2011

EL FLASH DE LA JORNADA DE DISSABTE.

La Temporada del Farners arriba a la seva fi, però encara hem viscut un cap de setmana molt interessant amb gran lluïment dels nostres equips:

L’ INFANTIL “A” CAMPIÓ DEL COMARCALET DE VIDRERES


Gran exhibició dels nostres infantils a Vidreres on un torneig amb gran participació i bons equips, com que era un un campionat de futbol 7, els nostres es van repartir en dos equips i, Atenció: la final l’ han jugada l’ Infantil “A” contra l’ Infantil “B” del Farners, i han merescut la felicitació de tots pel joc que han desplegat i per tant s’ han proclamat campions. Enhorabona.

L’ INFANTIL “B” GUANYA PER PENALS UN FESTIVAL GOLEJADOR!

El partit del comiat de la temporada a Santa Coloma de Farners ha resultat molt emocionant. L’ enfrontament del nostre Infantil “B” amb l’Arbucienca ha acabat amb el resultat d’ empat a sis gols, en un partit vistós amb moltes alternatives al marcador. I a la tanda de penals els nostres s’ han endut la victòria.

LA PLUJA NO PERMET CONTINUAR EL PRETIGIÒS TORNEIG DE L’ INFANTIL “C”


Els nostres infantils del primer any han estat convidats a jugar un torneig a Vic amb la participació dels millors equips de Catalunya ( Espanyol, Barça, Damm, Girona, ..), però quan faltaven pocs minuts per acabar el primer partit conta la Damm (resultat provisional d’ empat a zero) un aiguat terrible i perllongat ha caigut sobre el camp de l’ OAR VIC i l’ organització ha decidit suspendre el Torneig.

ELS PRE-BENJAMINS “A” SUBCAMPIONS A SANT CELONI

Gran torneig dels nostres Pre Benjamins en el torneig de la PB de Sant Celoni , on amb bon joc i bona actitud han anat guanyant partits fins a plantar-se a la final. La final ha estat emocionant i jugada sota un diluvi i un sol gol ha decidit que els nostres es quedessin en la meritòria segona posició.

GARROTXA 2 – FARNERS “B” 1. GAME OVER!

S’ ha acabat la lliga pel filial que amb els objectius complerts ha fet un pobre final de temporada, en la part positiva cal ressaltar la participació de diversos jugadors del nostre Juvenil “B”, i per tant el debut a la categoria de Pedro, Guillen Brugué, Bernat i Xavi Lucena. El gol del Farners l’ ha aconseguit Marc Tornaca.

JUVENTUS 1 - CADET “B” 2. NO PERDEN NI ELS AMISTOSOS!

Bon partit a Mataró que ha servit per tirar ell teló d’ una gran temporada en la que s’ ha aconseguit el campionat de lliga.

MATXEMBRAT DE TORNEIGS

Els Alevins han participat en el torneig del Doble Set, on han fet bon futbol però s’ han hagut de conformar amb la sisena posició. Els Benjamins “B” i “C” han disputat campionats a Manlleu i Vidreres amb el handicap de que els rivals eren d’ un any més gran, tot i així han donat una bona imatge. El Benjamí "A" també ha participat en el torneig de la PB de Sant Celoni amb poca sort en els arbitratges i el resultat final.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada