diumenge, 8 de maig del 2011

INTERESSANTS PARTITS EN INFANTILS!

INFANTIL “A” 0 – E.F.S. FELIU GUIXOLS 2. ERRORS PUNTUALS!

Els petits detalls han decidit un partit molt igualat, en el que algunes errades en defensa han estat aprofitades pel rival per aconseguir dos gols amb molta efectivitat, i en canvi els nostres no han pogut treure profit de les oportunitats que han disposat.

El partit ha estat més anivellat del que reflecteix el marcador, però també ha donat l’ impressió que a aquesta alçada de la temporada, l’ intranscendència del partit provoca que hi hagi menys intensitat de la que han tingut  altres partits precedents.

INFANTIL “C” 1 – PORQUERES 0. HELICÒPTER GAME OVER!

No s' ha pogut  acabar l’ interessant partit d’ infantils doncs just a l’ inici de la quarta part, un helicòpter del RACC ha hagut d' aterrar al camp de futbol de Santa Coloma de Farners per una urgència i l’ àrbitre no s' ha volgut esperar esperar per la continuació del partit que quedarà per un altre dia en funció del que decideixi el Comitè corresponent.

Fins al moment de l’incident el partit estava molt interessant, una primera part equilibrada, amb més iniciativa dels nostres, sense incidència en el marcador. En la segona, els nostres incrementen el seu domini i una bona jugada de José Flores acaba en el primer gol, i després arriben altres bones oportunitats i apareix l’ excés de protagonisme arbitral que ha expulsat injustament a Aliu i ha anul•lat un gol que podia haver sentenciat el partit. I amb aquest escenari els visitants han pressionat de valent en la tercera part en la que els nostres s’ han hagut de defensar amb esforç per mantenir l’ avantatge en el marcador. I quan estàvem disposats ha viure una emocionant quarta part ha arribat l’ helicòpter i l’ espectacle s’ ha acabat.

BELL-LLOC 3 - INFANTIL “B” 1. ESFORÇ NO RECOMPENSAT!

Partit entretingut el que han ofert els infantils a Bell-lloc en el que han estat durant molts minuts mantenint un resultat equilibrat fins que en el tram final els locals han acabat decantant el partit al seu favor.

La primera part ha acabat amb empata a zero i el partit ha continuat obert en la segona doncs el gol inicial del Bell-lloc ha estat contrarestat pel gol de Moha que ha restablert l’ empat. L’ equip s’ ha esforçat per poder sumar algun punt però els dos gols locals en el tram final han deixat sense premi el bon treball dels nostres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada