diumenge, 29 de maig del 2011

FARNERS 1 – MOLLET 0. FEINA FETA! I A ESPERAR…

Ningú a fallat al camp del Sils, els afeccionats s’ hi han desplaçat per donar calor a l’ equip que s’ ha trobat molt arropat, i els jugadors tampoc han fallat sinó que han afrontat el partit amb moltes ganes i intensitat i ha guanyat, que era el que calia fer per tenir l’ ascens més apop que mai.

No s’ havia complert el segon minut de joc quan Raúl ha robat una pilota i ha fet una magnífica assistència per Ricky que ha estat objecte de penal. Juanma ha transformat el penal i el partit s’ ha posat de cara. Però amb tants minuts per davant tothom sabia que tocaria patir.

I s’ ha patit perquè el porter visitant ha aturat un bon xut de Raúl, perquè l’ àrbitre no ha xiulat un clar penal comés sobre Juanma, perquè la rematada d’ Ivan ha anat al pal i perque els darrers minuts el Mollet ha pressionat de valent. Però el xiulet final ha precedit els salts d’ eufòria de jugadors i afeccionats per celebrar una magnífica temporada, la millor de l’ història del nostre club.

Ara cal esperar que es produeixi un ascens d’ un equip català a segona B, potser el Llagostera avui mateix, o potser el Reus o la Muntanyesa, però en aquests darrers casos caldria esperar a finals de juny.

2 comentaris: