diumenge, 17 de març del 2013

FARNERS “B” 1 – TORTELLÀ 2. SENSE PUNTERIA!

El filial, fidel al seu tarannà, ha deixat escapar un partit contra un rival que només ha superat als nostres en el marcador.
En la primera part el partit ja es podia haver decidit, però la pilota no ha volgut entrar,  el pal, el porter rival i el desencert atacant han provocat l’ arribada al descans amb 0 a 0.
Un xut llunyà, que era un desplaçament  sense control, s’ ha convertit en el primer gol visitant, la reacció del Farners ha estat bona i Robert Solà ha aconseguit el gol de l’ empat. I quan semblava que la victòria local era qüestió de moments els visitants han aprofitat la seva única oportunitat clara en tot el partit per tornar-se avançar.
El final de partit ha estat accidentat, un jugador visitant s’ ha tret l’ espatlla de lloc, i el partit s’ ha aturat una bona estona fins a l’ arribada de l’ ambulància.
I el darrer quart de partit ha estat un seguit d’ ocasions locals, dos pals més, un penal no xiulat i un munt de rematades desafortunades, han acabat amb l’ immerescut premi de la derrota  d’ un equip massa acompanyat del malastruc.