diumenge, 10 de març del 2013

CADETS: UNA DE CALENTA I UNA DE FREDA!

PALAMÓS 2 – CADET “A” 5. QUI MATINA, FA FARINA!

La primerenca hora del partit (9h.) ha obligat a matinar a jugadors, tècnics i acompanyants, però ha servit per obtenir una victòria justa, clara i important per continuar agafat al ten capdavanter de la lliga.
El pitjor del partit ha estat la primera mitja hora, on al Farners li ha costat desempallegar-se del rival, però el primer gol ha obert la porta a una victoria contundent. Francesc Peracaula, amb dos gols,  ha encetat el marcador i Moha ha aconseguit el tercer abans del descans.
A l’ inici de la segona part, de nou Francesc ha marcat el quart, que ja sentenciava el partit, i relaxava la tensió, moment que han aprofitat els locals per marcar dos gols. Però els Farners ha tornat a posar les coses al seu lloc amb el cinquè gol, el quart en el compte particular d’ un inspirat Francesc Peracaula.

CADET “B” 2 – PALAMÓS 3.  PRIMERA DERROTA!

Després de vint partits ha arribat la primera derrota dels joves cadets, i s’ ha esdevingut de forma cruel en el darrer minut i després de l’ aturada d’ un penal.
El Farners ha tingut més el domini i la possessió de pilota davant d’ un reforçat Palamós, però les errades en les dues àrees s’ han pagat molt cares.
Les oportunitats perdudes en la primera part i  un descuit defensiu han portat els equips al descans amb un 0 a 1.
A l’ inici de la segona Marc Carballal marca el gol de l’ empat, però els visitants s’ han tornat a avançar. Els nostres han treballat de valent a la recerca d’ un nou empat que ha arribat en els minuts final obra de Joan Coll. Però ja en el descompte hi ha hagut penal en contra, el porter Micky l’ atura, però el rebuig finalment acaba als peus del davanter qui signa la primera derrota del Farners.