diumenge, 10 de març del 2013

EMOCIÓ EN INFANTILS!

GRANOLERS 3 – INFANTIL “A” 2. HEM ARRIBAT TARD!

El Farners ha arribar tard al partit, i no ens referim només  a que l’autocar,  amb l’ expedició Colomenca, hagi arribat amb el temps massa just al camp del Granollers, sinó perquè l’ equip ha estat absent en els primers minuts on els locals han passat per sobre i han aconseguit una avantatge de 3 a 0.
A partir d’ aquí l’ equip ha aparegut, ha treballat i ha lluitat i el joc s’ ha equilibrat en el tram final de la primera part. I en la segona el Farners ha agafat el comandament del partit, han arribat els gols de Pere Moré i Martí Carreras, emoció fins al final amb la bona reacció dels nostres, però insuficient per obtenir un punt que s’ ha esfumat a l’ in inici de l’ encontre.

INFANTIL “B”  2 – BLANES 1, IN CRESCENDO!

Un gol visitant en els primers segons de partit ha sembrat el desconcert,  i al Farners li ha costat agafar les regnes del partit, però l’ equip ha anat de menys a més i ha sabut reaccionar positivament. Ha arribat el gol d’ Albert Julià en la primera part, però ha estat en la segona quan els nostres han exhibit el millor futbol.

Ebrima ha aconseguit el gol que ha posar avantatge en el marcador, i  malgrat la mínima avantatge en el marcador, el Farners ha controlat el joc i ha merescut arribar al final amb la valuosa victòria.