diumenge, 17 de març del 2013

JORNADA POC PRÒSPERA EN CADETS!

CADET “A” 2 – QUART 3. FATÍDICA SEGONA PART!

Als cadets s’ els hi ha escapat el partit en la segona part , després d’ haver estat superior en la primera.
El Farners ha portat l’ iniciativa del joc en la primera part, però no ha estat capaç d’ obrir el marcador.  Precisament ha estat en l’ inici de la segona quan David Olivares ha marcat l’ ú a zero que semblava encetar la victòria, però ha estat llavors quan els nostres han ofert els pitjors minuts, i el Quart s’ ha apropiat del partit i ha remuntat el marcador amb tres gols que han sentenciat l’ encontre.
L’ empenta final dels nostres ha estat infructuosa , i només el gol de Moha ha maquillat el marcador però no ha servit per obtenir l’ empat.

SANT GREGORI  4 – CADET “B” 1. INFORTUNATS!

S’ han enfrontat dos dels equips capdavanters del grup, l’ abundat resultat final no transmet amb certesa  el meritós (recordem que els nostres cadets són tots de primer any)  equilibri de forces que s’ ha vist en el camp.
El Farners ha estat superior en la primera part i Marc Carballal ha obert el marcador. A l’ inici de la segona els locals han empatat  i dos minuts després un gol en fora de joc ha capgirat el resultat. 
Els nostres han arriscat, han dominat i han creat ocasions per un empat que no ha arribat, però el gol no ha arribat i si la sentència en forma de gols en la recta final.
Els locals amb reiterades pèrdues de temps i  males arts s’ han endut la victòria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada