diumenge, 3 de març del 2013

ELS INFANTILS DONEN MOLT BONA IMATGE!

PALAMÓS 1 – INFANTIL “B” 3. SORTIDA EN TROMBA!

Els infantils han sortit molt endollats i de seguida han deixat clar que el partit no es podia escapar. Un gol de Pol Peracaula en el minut sis ha obert el camí de la victòria, i al quart d’ hora de partit Mahamadou ha aconseguit el segon per un Farners superior i amb molt bona actitud.
A l’ inici de la segona part ha arribat el tercer obra d’ Albert Julià, i ja només calia saber gestionar l’ avantatge. La pressió del Palamós ha fet pujar un gol pels locals, però l’ equip ha treballat bé i la victòria mai ha perillat.

INFANTIL “A” 0 – LLORET 3. GRAN ACTITUD!

Un dels millors equips de la categoria ha visitat Santa Coloma,  el resultat en la primera volta va ser de 7 a 0,  i tot feia pensar en una altre abundant golejada. Però els nostres han fet un bon partit, han defensat amb ordre i han dificultat molt les maniobres dels lloretencs.
Dos gols de xuts llunyans i un de córner han donat la victòria als visitants, mentre que el Farners ha disposat també de bones oportunitats amb dues pilotes que defensors han salvat de la línia de gol i una bona ocasió on Pere Moré està molt a prop del gol.
Bona actitud d’ un equip en línia progressiva que ja és capaç de competir en aquesta exigent categoria.