diumenge, 10 de març del 2013

FARNERS 1 –GUIXOLS 1. ESTRAMBÒTICA MITJANA ANGLESA!



A la Premier  es va batejar com a mitjana Anglesa a l’ equip que guanyava els seus partits a casa i empatava els de fora, i la fórmula era sinònim d’ èxit.   Doncs bé,  el Farners està aconseguit una mitja anglesa molt estranya, ja que empata els partits de casa i guanya els de fora!.
Un gol molt matiner dels ganxons ha condicionat el partit, els visitants s’ han atrinxerat en defensa i als nostres els hi ha costat trobar el camí del gol.  No obstant, la primera part del Farners ha estat francament bona, ja que l’ equip ha generat moltes ocasions de gol, però el pal i la bona actuació del porter visitant impedien l’ empat, que finalment ha arribat en el darrer segon abans del descans quan Guitart ha fet una excel·lent rematada.
Però la segona ha estat molt fluixa,  els visitants ben posats, sense arriscar i adormint el partit, i els locals amb poca fluïdesa i claredat d’ idees.
Finalment l’ equip segueix sumant, un punt més, i la possibilitat de continuar enganxats al grup capdavanter de la lliga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada