diumenge, 17 de març del 2013

GRAN JORNADA PELS JUVENILS!

JUVENIL “A” 4 –NÀSTIC TARRAGONA 2. VICTÒRIA VITAL!

Gran victòria dels Juvenils,  que els permet  sortir de la zona de descens i  mostrar el  caràcter i l’ esperit d’ un equip que no defalleix.
Els juvenils han ofert un menú amb ingredients forts:  treball, sacrifici, esforç,  i també edulcorants com la il·lusió i la solidaritat  en la feinada, tot amanit amb el suport d’ un públic que ha encoratjat l’ equip en els moments complicats i ressonant  el crit de Farners, Farners!  fins a celebrat la victòria.
Ben posicionats  al darrera, generosos en l’ esforç i  letals a la contra. Manel Guarnido ha obert el marcador al minut 14, però el Nàstic a favor de vent en la primera part, ha marcat l’ empat abans del descans.
Un excels Jose Martinez ha tornat a posar al Farners per davant a l’ inici de la segona,  el treball defensiu ha mantingut l’ avantatge i  els contracops han sentenciat.  Jóse i Cape han marcat dos gols més, i el gol dels tarragonins en el tram final no ha impedit una valuosa victòria.
Si molt pocs anys enrere, algú expliqués que el Juvenil del Farners guanyaria 4 a 2 al del Nàstic en partit oficial, l’ haurien pres per boig o per un somia-truites.

VIDRERENCA 0 – JUVENIL “B” 1. SOLIDESA  I EFICÀCIA!

Victòria del juvenil “B” a Vidreres en un partit poc brillant on  el resultat ha estat el millor premi.

Un Farners ferm i amb poques escletxes defensives ha controlat la major possessió de pilota local, i ha estat capaç d’ aprofitar una de les poques oportunitats de les que ha disposat per endur-se un preuat triomf.
Un gol de Miguel Mayor a la mitja hora de joc ha estat suficient per sumar tres punts, ja que el treball defensiu de l’ equip no ha concedit opcions clares al rival.