diumenge, 1 d’abril del 2012

VICTÒRIES IMPORTANTS DELS CADETS!

CADET “A” 5 – GARROTXA 2. AQUESTA MANETA ÉS BONA!

Segona setmana consecutiva que els cadets marquen cinc gols, i aquesta vegada, a diferencia de la jornada anterior, sí que serveix per sumar una victòria important.

El partit no ha estat molt brillant, però el Farners ha sabut encarrilar-lo en una primera part en que s’ ha mostrat molt superior al rival. Un gol en pròpia porta i dos més d’ un inspirat Pau Casas han encarat el partit de forma clara amb un 3 a 0 al descans.

Però els inicis de la segona han estat complicats amb dos gols dels visitants que han posat emoció al partit. Però la tranquil•litat s’ ha restablert amb l’ arribada del bon gol d’ Arnau Serrat que han permès als nostres tornar agafar el timó del partit i arrodonir la feina amb el gran gol de Ferran en el tram final del partit.

BREDA 0 – CADET “B” 4. UN PAS MÉS!

Nova victòria dels joves cadets que els permet continuar liderant la classificació.

El partit no ha estat espectacular, ni la calor ni el vent afavorien l’ espectacle, i el fet de que aviat els nostres han posat el partit de cara ha desactivat l’ emoció del partit. Dos gols de Victor en el primer quart han deixat clar que els punts viatjarien a Santa Coloma de Farners.

En la segona part ha donat l’ impressió que els dos equips mostraven el seu consentiment amb el desenllaç del partit, el Farners es conformava amb la victòria i els locals es resignaven amb la derrota. No obstant això,  encara dos gols més han pujat en el marcador, Victor i David han arrodonit la feina que apuntala el liderat.