diumenge, 8 d’abril del 2012

UN MIC DE SOMNI!



El Farners ha competit en una semi-final desequilibrada. L’ equip de l’ Aspire, una autèntica selecció dels millors jugadors d’ Àfrica, ha estat superior físicament als nostres que amb treball i molta il•lusió han plantat cara i han tingut opcions fins al darrer segon.

Un gol de corner en la primera part ha estat decisiu pel desenllaç del partit. El Farners ha donat bona imatge d’ equip competitiu i ha rebut les felicitacions de tothom, convertint-se sense cap dubte en l’ equip revelació del torneig. I de la trajectòria de l’ equip s’ en fan ressò els serveis informatius de TV3 : http://www.324.cat/video/4036571/altres/El-MIC-a-punt-per-a-les-finals

El Farners també serà rebut en recepció per la Diputació de Girona, on rebrà e trofeu al millor equip gironí del campionat.

EL PUNT AVUI:
"La positiva la va donar el Farners, que es va quedar a només un pas de la final després d'haver eliminat en quarts el Cruz Azul (els mexicans se'n van anar cap a casa després d'encaixar el seu primer gol en el torneig) i de plantar cara en semifinals a l'Aspire, amb qui va perdre per la mínima (1-0)."

 DIARI DE GIRONA:
"El darrer obstacle del juvenil de l'Aspire per a la final d'avui va ser el sorprenent Farners que, fent un torneig espectacular, va aconseguir arribar fins a les semifinals on ahir a la tarda va perdre contra els africans per la mínima en un partit que va aixecar molta expectació a Cassà de la Selva (0-1). Al matí, els gironins havien deixat fora de les semifinals un altre dels equips de més nom: el Cruz Azul mexicà en un disputat quarts de final a Tossa (1-0)."
Ha estat un Campionat inoblidable, de somni, que valorarem més encara amb el pas dels anys i ens adonem de la proesa realitzada. Però toca despertar-se i canviar el xip per centrar-se en una lliga que també és apassionant!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada