diumenge, 29 d’abril del 2012

VICTÒRIES EN INFANTILS!

INFANTIL “A” 2 –FORNELLS 1.  RETROBAMENT AMB EL TRIOMF !
Després de dues jornades infortunades els infantils s’ han retrobat amb la victòria, merescuda pels mèrits fets durant la primera part, curta perquè s’ han  desaprofitat bones oportunitats de gol i patida perquè el resultat mínim ha posat incertesa als minuts finals.
El Farners ha controlat el partit des del principi, s’ ha avançat amb el gol de Josep Celemín, i ha disposat d’ ocasions per viure el partit amb més tranquil·litat. Això es podia pensar quan ha arribat el segon gol , marcat per Joan Coll,  però no s’ ha acabat de matar el partit i el gol visitant en la recta final ha posat emoció, però els punts s’ han quedat a casa.
VILOBÍ 1 – INFANTIL “B” 6. EN TROMBA!
Bona primera part del Farners, que ha esborrat del camp al rival amb magnífics atacs continuats que s’ han anat traduint al marcador en una golejada incontestable.  El resultat al descans ha estat de 5 a 0, després de que el Farners exhibís control del partit i gran potencial ofensiu.
Amb la feina feta, la segona part no ha tingut la mateixa intensitat, i les forces s’ han equilibrat més.  I s' ha vist un gol per cada equip, per situar el marcador final amb guarismes de tenis que referma la bona temporada dels nostres infantils.
Els golejadors han estat Karim (2) i Ebrima (4).