diumenge, 15 d’abril del 2012

ELS JUVENILS GUANYEN!

MONTCADA 3 – JUVENIL “A” 4. RE – REMUNTADA!



Està clar que enguany els partits dels juvenils estan carregats d’ emoció, i segueixen un argument  ple d’ intriga no apte pels que pateixen del cor.

El partit ha començat molt bé amb arribades per banda i dos gols en els primers minuts que encarrilaven el partit. Joel i Mamadou han aconseguit dos bons gols.

Tot semblava controlat fins al darrer segon de la primera part on una errada defensiva ha concedit el gol local que ha donat ales al Montcada que ja en la primera volta havia guanyat a Santa Coloma de Farners.

Els locals han sortit en tromba en la segona part i s’ han trobat amb un regal defensiu i una errada arbitral que els ha posat per davant en el marcador i tot semblava perdut.

Però l’ equip ha ressuscitat el seu esperit i s’ ha llançat a pel partit i ha obtingut premi. Primer Joel ha enviat un xutàs a la xarxa, i més tard un cop de cap de Zamora suposava la preuada victòria.

I l’ equip, minvat per febres, estats gripals, .... ha sabut mantenir el resultat en un tram final agònic  que l’ àrbitre ha allargat en cinc minuts addicionals, i que han acabat confirmant la fe d’ aquest equip.


JUVENIL “B” 1 – VILAROJA 0. INTERRUPTUS!

Els juvenils no han acabat el seu partit perquè, i arran de l’ expulsió d’ un jugador visitant, l’ àrbitre s’ ha vist amenaçat pels de Vilarroja i ha decidit donar per acabat el partit, quan encara quedaven més de vint minuts per disputar-se.

Fins aleshores no s’ havia vist un partit brillant, molta lluita, força treball, però també imprecisions i manca de fluïdesa. Sense gols ha transcorregut la primera part, però mica en mica els nostres anaven decantant el partit cap a casa.

En la segona ha arribat el gol del Farners, en una jugada desafortunada pels visitants que s’ el han fet en pròpia porteria. Els nostres ja començaven a fer notar la seva superioritat però, tal i com hem esmentat, el partit s’ ha acabat prematurament amb els incidents de l’ equip visitant, i caldrà esperar si el Comitè de Competició dona el partit per acabat o bé obliga jugar els minuts pendents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada