diumenge, 22 d’abril del 2012

TAULES EN CADETS!


CADET “A” 1 – FIGUERES 1. CADA PUNT ÉS OR!



Cada punt apropa més l’ equip al seu objectiu, i obtenir cada punt vol dir treball, esforç i lluita fins al darrer segon de cada partit, i així ha estat com s’ ha pogut obtenir l’ empat d’ aquesta jornada.

Un Figueres ben posicionat i jugant amb criteri s’ ha avançat en el marcador en els primer quart d’ hora de partit, i al Farners li ha tocat anar a remolc durant tot el partit, i la tasca no ha estat fàcil.

Ha hagut de ser en la segona part quan els nostres han arriscat, se l’ han jugat, amb més cor que cap, ho han intentat fins al darrer instant i ha estat en aquest últim sospir quan Abde ha aparegut per aconseguir el gol del preuat empat que s' ha celebrat amb eufòria. 

ARBUCIENCA 0 – CADET “B”. UN PUNT MÉS A PROP!

És indiscutible que els nostres joves cadets estan fent una gran temporada i és molt meritori liderar durant moltes jornades la classificació amb exclusivament jugadors de primer any, però avui l’ equip ha ofert el seu partit més fluix, tot i això, ha sumat un punt molt important que el deixa amb moltes opcions de lluitar pel campionat de lliga.

El partit ha tingut poca història futbolística, un rival molt voluntariós no ha permès la fluïdesa habitual des nostres que no han tingut el dia, fins i tot s’ ha fallat el penal que podia desembussar un partit molt travat.

Queden ara dos partits de lliga, sumant quatre punts el títol és matemàtic, amb menys dependrà d’ altres resultats, no serà fàcil, però sense pressió cal estar molt il•lusionat de poder viure aquets partits emocionants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada