diumenge, 22 d’abril del 2012

SENSE PREMI EN INFANTILS!

LLORET 3 – INFANTIL “A” 2. FINAL CRUEL!
Els infantils han fet a Lloret una posta en escena fluixa, doncs en la primera part no han estat gens fins i els locals els han superat. El resultat a la mitja mart era de 1 a 0, però l’ equip ha reaccionat bé en la segona part, ha millorat en el joc, ha dominat, i ha donat a volta al marcador amb mereixement, Marc Carballal i Aliu han estat els autors de gols que posaven els nostres per davant en el marcador.

I quan tot semblava decidit, i el partit controlat, dues accions aïllades en els darrers quatre minuts han suposat dos gols pel Lloret que en aquesta embranzida final ha deixat a Farners sense premi.

INFANTIL “B” 3 – SÀBAT 4. INTERCANVI DE GOLS NO REEIXIT!

Els infantils han ofert un partit entretingut, amb opcions i oportunitats a les dues àrees, alternatives de joc, però el marcador final ha sigut favorable als visitants que han estat superiors en la primera part, doncs al descans s’ hi ha arribat amb el resultat de cero a dos.

Però la sortida del Farners en la segona part ha estat espectacular i en quatre minuts Enric Raya i Karim han marcat dos gols que han empatat el marcador. L’ equip ha estat ambiciós i ha cercat la victòria, però s’ ha trobat amb un rival que ha sabut resoldre les seves opcions situant de nou una avantatge de dos gols. L’ empenta final dels nostres ha provocat el gol d’ Edu Domingo i ha donat emoció als minuts finals, però la fortuna no ha acompanyat l’ esforç de l’ equip.