diumenge, 15 d’abril del 2012

JORNADA POSITIVA PELS NOSTRES CADETS


EF S.FELIU G. 1 – CADET “A” 1. PUNT I SEGUIT!

Partit equilibrat, amb alternatives, que finalment ha servit a l’ equip per sumar un punt important per anar assegurant un final de temporada sense ensurts.

Els nostres han portat l’ iniciativa del joc en la primera part, en la que l’ equip s’ ha mostrat superior i només la manca d’ encert en els metres finals ha impedit materialitzar alguna de les diverses oportunitats disposades. També els locals han gaudit d’ oportunitats en els darrers segons han tingut ocasions que un inspirat Alejandro ha aturat.

Però en l’ inici de la segona part, un córner ha servit per obrir el marcador dels ganxons i llavors l’ equip ja ha jugat a remolc i amb menys claredat d’ idees. El Farners ha arriscat i Aleix ha transformat un clar penal aconseguint el gol de l’ empat.

El partit s’ ha obert en els minuts finals, amb ocasions a les dues àrees, però el botí del punt aconseguit ja no s’ ha escapat

CADET “B” 2 – VIDRERENCA 1. REACCIÓ IL.LUSIONANT!

Victòria de mèrit pels joves cadets davant d’ un rival físicament més fort que, a més, s’ ha avançat en el marcador i ha tingut les seves fases de domini. Però aquest Farners és difícil de doblegar, es defensa amb solvència i sap reaccionar a les adversitats.

En els darrers instants de la primera part una bona assistència de Moha l’ ha aprofitat Francesc per aconseguir el gol de l’ empat, i el mateix Francesc Peracaula ha fet un bonic gol que capgirava el marcador ja iniciada la segona part.

La darrera mitja hora de partit ha estat intensa, amb els visitants pressionant de valent, i els nostres defensant-se amb ordre i buscant la sentència a la contra que no ha arribat perquè l’ àrbitre ha anul•lat un gol legal d’ Adam, tal i com demostra la fotografia:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada