diumenge, 22 d’abril del 2012

ELS JUVENILS CONTINUEN SUMANT!

JUVENIL “A” 8 – VILASSAR MAR 2. ALLAU FUTBOLÍSTIC!

Hem viscut una primera part espectacular, un Farners brillant, sòlit i efectiu ha passat per sobre d’ un rival que no ha sabut com aturar l’ allau de futbol desplegat pels nostres que han sortit en tromba i han encarrilat el partit des del començament.

Gols esplèndids i control del partit han conduit a l’ equip a un escandalós resultat al descans: Set a zero.

Jose Flores ha obert a marcador rematant amb encert una bona centrada de Ruben Cimbron en el minut 1 (1 a 0). El propi Ruben ha culminat amb precisió un bon atac en el minut 5 (2 a 0), Joel Salas de bon xut creuat aconsegueix el tercer en e minut 11. Una gran rematada de Fran Chamizo en el minut 24 és el quart. I tres minuts més tard Edu Blanquera fa una espectacular jugada individual que acaba amb el 5 a 0. Una fabulosa vaselina de Chamizo en el minut 35 ha suposat el 6 a 0. I una internada amb velocitat de Joel és converteix en el 7 a 0 en el minut 42.

Amb e partit resolt, la segona part ha estat un tràmit i l’ intensitat evidentment ha disminuït. Un penal i una jugada col•lectiva han suposat els dos gols del Vilassar i Jose Flores ha arrodonit la festa amb la consecució del vuitè gol.

RACING BLANENC 3 – JUVENIL “B” 3. REACCIÓ FINAL!

Partit fluix pels juvenils que minvats per les baixes, i amb el debut de dos cadets (Jaume Solé i David Fauria), han afrontat el partit com un tràmit d’ aquest final de lliga. El Farners no s’ ha trobat mai còmode en el partit en el que sempre ha hagut d’ anar a remolc doncs els locals han marcat dos gols en la primera mitja hora de joc.

Un llançament de falta de Guillem Brugué ha escurçat diferències, però en el darrer minut de la primera un nou gol del Racing posava les coses molt difícils pel Farners.

I en la segona part ha arribat la reacció, tardana però suficient per aconseguir un empat amb gols de Àngel Padrós i Guillem Brugué que consoliden l’ equip en la tercera posició.