diumenge, 29 d’abril del 2012

PORQUERES 2 – FARNERS “B” 5. JOGO BONITO!

Gran partit del filial, que ha desarborat al contrari a base de bon futbol i treball seriós que l’ han permès sumar una golejada   tant contundent com merescuda.
La primera part ha estat impressionant, rigor defensiu i bones combinacions han estat les armes que han portat l’ equip a una victòria clara. Jordi Jofré ha obert el marcador (m.16) i Xavi Prat ha fet el segon (m.25), i el gol dels locals no ha impedit que dos gols més del Farners, aconseguits per Mamadou i Marc Tornaca situessin un marcador espectacular a la fí de la primera part (1 a 4).
 En la segona l’ equip ha nedat i guardat la roba, i el gol local ha estat contestat pel golàs de Gerard Alberca  que ha assegurat que el marcador mai perillés.
La participació de 3 juvenils (Alejandro, Sergi Plans i  Haruna) dona més mèrit i valor al resultat obtingut.