diumenge, 4 de desembre del 2011

ELS INFANTILS ES LLUEIXEN!

INFANTIL “A” 4 – LLORET 1. VENCEN I CONVENCEN!

Victòria convincent dels infantil contra un rival de la zona alta, en un partit amb diferents fases i que no s’ ha decidit fins al tram final.

L’ arrancada dels nostres ha estat forta i l’ equip ha col•locat el 0 a 2 en el marcador que encarrilava el partit i assenyalava la superioritat del Farners. Però a l’ inici de la segona part el Lloret ha aconseguit el seu gol i el partit ha viscut una fase de molta emoció en la  que ha calgut mostrar solidesa. I el treball de l’ equip ha tingut èxit i en el tram final de partit  s’ ha sabut rematar la feina amb els gols que dictaven sentència d’ una bona victòria.

Joan Coll, Josep Celemin (2) i Edu Masmiquel han marcat els gols del Farners.

O.MALGRAT 0 – INFANTIL “B” 3. DESEMBUSSADA FINAL!

Ha costat trobar el camí del gol, en un partit poc fluid en la primera part on malgrat els nostres tenien més possessió de pilota no arribaven amb claredat a la porteria contrària, tot feia pensar que calia un gol que obrís la llauna de la victòria. I s’ ha fet esperar però ha arribat, i amb ell una merescuda victòria.

Faltaven deu minuts per acabar el partit i Jordi Massaneda ha aconseguit el primer gol i ja s’ ha vist que la victòria no s’ escaparia doncs el Farners ja era l’ amo i senyor del partit i dos gols més d’ Ebrima han confirmat la supremacia de l’ equip.