diumenge, 27 de novembre del 2011

SANT CRISTOBAL 1 – FARNERS 5. BANY DE FUTBOL!

Gran partit del Farners al Camp Municipal Can Anglada de Terrassa on han golejat davant la sorpresa de tothom per un contundent 1 a 5.

Quan el jove equip de Farners es troba a gust en el terreny de joc és capaç de convertir el partit en un festival de futbol que deixa a tothom bocabadat. Al menys és el que això ha succeït ja que el partit s’ ha encarrilat molt aviat doncs en el minut cinc Lluís Padrós ha obert el marcador en una rematada precisa i Marc Vilà en el minut 10 aconseguia un esperançador 0 a 2.

El domini del Farners ha estat gran i les oportunitats de perill han sovintejat, i en el minut vint-i-cinc un inspirat Marc Martin marcava el 0 a 3, que feia desesperar a jugadors i públic local, la qual cosa ha provocat uns minuts finals de la Primera part menys tranquils amb el gol del Sant Cristobal i l’ expulsió merescuda d’ un jugador local per dues entrades molt brusques.

Amb el marcador a favor, i superioritat numèrica, tot es posava de cara per rematar la feina a la segona part, i així ha estat, doncs l’ allau futbolístic del Farners no ha donat concessions i de nou Marc Martin marcava un gol que deixava les coses clares, i més quan Marc Vilà etzibava l’ estocada al partit aconseguint el cinquè. I en podien haver caigut més! Doncs fins i tot l’ equip ha fallat un penal!. Però la feina estava feta i la golejada de la temporada era ja al sac per un equip que cada dia il•lusiona més.