diumenge, 18 de desembre del 2011

..I EL DIUMENGE COMPLETA UNA JORNADA RODONA!

Tots els equips federats del nostre club han aconseguit la victòria i podran celebrar amb alegria les festes nadalenques. Els partits del diumenge han deixat dues victòries més, i sense encaixar cap gol:

FARNERS “B” 2 – TORTELLÀ 0. CONTINUA LA RATXA!

Quarta victòria consecutiva del filial que confirma la seva progressió i acaba l’ any instal•lat en la zona tranquil•la de la classificació.

El partit no ha estat espectacular, però el Farners ha fet el necessari per endur-se els tres punts en joc: Primer Marc Tornaca ha obert el marcador en l’ inici del partit, i amb el marcador de cara ha calgut mostrar-se fort defensivament, oferir poques oportunitats de gol a l’ adversari, i aprofitar alguna contra per sentenciar el partit.

Però malgrat no patir masses ensurts en defensa no arribava el gol de la calma doncs faltava punteria en els metres finals. Per fi una bonica rematada de cap de Genís es convertia en el segon gol en el minut 65 de partit, i el triomf estava al sac, malgrat que l’ àrbitre ha anul•lat incomprensiblement dos gols locals en la recta final de l’encontre.

INFANTIL “B” 6 - BANYOLES 0. SUMANT-SE A LA FESTA!

Golejada contundent del joves infantils que han ofert un partit entretingut, amb bones combinacions, bones intencions futbolístiques i un resultat merescut.

El Farners ha estat ferm en defensa, amb poques escletxes, i la bona connexió dels centre-campistes amb els davanters, amb velocitat, ha donat bons fruits en forma de gols que han anat pujant al marcador i han reflectit el triomf dels nostres.

Els autors dels gols han estat: Karim (2), Ebrima (2), Cristian i Mito.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

...I la festa s’ ha arrodonit amb l’ inici de la temporada de la Quina amb molts premis i bon ambient, que continuarà els dies: Diumenge 25 de Desembre Nadal, Dilluns 26 Sant Esteve, Diumenge 1 de Gener Cap d’ Any, Divendres 6 Reis i diumenge 8 de Gener rematada final.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada