dilluns, 12 de desembre del 2011

LES PRESES 1 – FARNERS “B” 3. PEL BON CAMÍ !

Tercera victòria consecutiva del filial que es situa en la zona tranquil•la de la classificació, la qual cosa s’ha de valorar molt positivament al tractar-se de l’ únic equip “B” de la categoria.

El partit ha tingut dues parts molt diferenciades, en la primera l’ equip no s’ ha trobat a gust sobre la gespa de Les Preses, amb dificultats en la sortida de pilota i sense agafar el timó del partit que estava equilibrat. Martin ha obert el marcador, però els locals han empatat abans del descans.

Però en la segona part els nostres han anat agafant el control del partit, sense problemes defensius , mica en mica l’ equip ha anat arribat a l'àrea contrària i finalment ha s’ ha obtingut el premi del gol a menys d’ un quart d’ hora del final quan Raúl ha marcat el 1 a 2. I en aquets darrers compassos de partit les oportunitats de gol s’han multiplicat, però la sentència no ha arribat fins al minut 90 en el que Mamadou ha aconseguit el tercer i definitiu que certificava una treballada victòria.