diumenge, 4 de desembre del 2011

MOLT BONA JORNADA PELS JUVENILS!

VILASSAR MAR 0 – JUVENIL “A” 3. SOLVÈNCIA DEMOSTRADA!

Continua la bona ratxa dels juvenils fora de casa, aquesta jornada gràcies a un partit molt seriós al Camp d’ un dels millors equips de la categoria.

El Farners s’ ha mostrat molt sòlit i ben estructurat ha sabut lluitar per frenar la pressió rival que en alguns moments ha estat important i ha sabut atacat amb perill per endur-se un partit més complicat del que el resultat aparenta.

Joel ha obert en una primera part que ha acabat amb victòria mínima i justa dels nostres, però en la segona els locals han tingut estones de domini que el Farners ha contrarestat amb encert.
I en el tram final dos gols de Miguel Mayor han dictat una sentència que situa els nostres juvenils a la zona alta de la classificació.

JUVENIL “B” 4 - RACING BLANENC 1. SETENA VICTÒRIA CONSECUTIVA!

Continua la bona ratxa de resultats dels juvenils que van encadenant victòries i fent-se un lloc a la zona alta de la classificació.

El partit no ha estat lluït, i no s’ ha vist el millor futbol dels nostres, però sense oferir la millor versió l’ equip ha estat capaç de guanyar amb solvència i autoritat mostrant-se molt superior al seu rival.

Dos gols en la primera part, i dos més en la segona han doblegar la resistència d’ un Racing voluntariós que sempre ha anat a remolc en el joc i en el marcador. Harunah, Àngel i Jordi Dalmau (2) han estat els golejadors del Farners

Entre els descans programat en el calendari, la retirada d’ un rival, i les vacances nadalenques, aquest ha estat el darrer partit oficial del 2011 dels nostres juvenils que han acabat l’ any en trajectòria accedent de joc i resultats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada