dimarts, 6 de desembre del 2011

GARROTXA 3 – CADET “A” 2. CAL SORTIR DEL POU!


Res surt de cara per un equip cadet desconegut rendint per sota del seu nivell esperat. L’ equip està de pega en els detalls, paga amb escreix les errades defensives i desaprofita oportunitats de gol increïbles.

Els Garrotxins han materialitzat totes les oportunitats de les que ha disposat, els nostres han convertit el partit, en moltes fases, en un atac sense gol i han hagut de jugar amb inferioritat numèrica durant gairebé tota la segona part després de l’ expulsió de Joan Peracaula.

En la primera els nostres s’ han avançat per dues vegades en el marcador amb gols de Jaume Solé (2), però s’ han deixat remuntar incomprensiblement per un equip que a mai fent tant poc ofensivament obtindrà tant premi.

A l’ equip li convé un “reset” i l’ ajornament del proper partit i les festes nadalenques són ideals per retrobar el rumb perdut. Treballar amb humilitat, solidaritat, companyonia i seguir les indicacions dels bons entrenadors, són les receptes que segur redreçaran l’ actual trajectòria per recuperar les bones sensacions del tram inicial de campionat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada