diumenge, 18 de desembre del 2011

UN DISSABTE FANTÀSTIC!

La jornada del dissabte ha estat molt positiva pel C.E.Farners, amb victòries de tots els equips Federats, el Benjamí “A” guanya a Vidreres, l’ Aleví “C” venç al camp del Sils, l’ Aleví “A” derrota al Sils i en futbol 11 a continuació podreu llegir una breu crònica dels partits:

FARNERS 3 – GRAMANET 2. CAPGIRANT L’INFORTUNI!

El Farners ha aconseguit una victòria molt treballada en un partit vistós i emocionant.

El partit començava amb un gol dels visitants des de mig camp quan encara els espectadors no s’ havien assegut a les seva localitat (minut 2). Però el Farners ha reaccionat i ha començat a crear oportunitats, però el gol es resistia, un gol anul•lat i un xut al pal de Marc Vilà eren els primers senyals de reacció que es materialitzaria amb el gol oportú de l’ inspirat Marc Martin.

Però en la segona arribada dels visitants l’ equip encaixava un nou gol i s’ han viscut moments de desconcert fins que en el darrer sospir de la primera part Banal rematava a la xarxa el segon empat del partit.

En la represa un magnífic contracop conduit per Marc Vilà el culminava Marc Martin aconseguit posar per primera vegada el marcador favorable. I el Farners ha sabut gestionar l’ avantatge amb encert i solidesa per sumar una victòria important.

JUVENIL “A” 3 – EF S.FELIU G. 1. IM-PRESSIONANT!

Bon partit dels juvenils que han sortit molt endollats i han pressionat amb encert a un rival complicat aconseguint amb molt treball desactivar el joc visitant i prendre l’ iniciativa en el marcador amb un gran gol de Miguel Mayor i un d’oportunisme de Bernat Ortiz, que signaven una primera part molt ferma dels nostres.

En la segona la dinàmica ha portat el partit a jugar a la contra, sòlits en defensa i ràpids en la recuperació el Farners ha marcat el bonic gol de Bernat i ha gaudit de bones oportunitats per aconseguir un resultat més ample. El gol Ganxó a falta de cinc minuts només ha maquillat el resultat final.

VIDRERENCA 0 – CADET “B” 2. EFECTIVAMENT!

Els cadets s’ han mostrat molt efectius i han obert el marcador en el minut inicial (Gol de Francesc Peracaula) davant d’ un rival físicament superior que ha dominat moltes fases del partit. Però això encara dona més mèrit al treballat triomf dels nostre equip cadet format exclusivament per jugadors de primer any.

L’ equip ha desbordat esforç i sacrifici, i ha mostrat talent quan ha tingut la pilota. Ha estat en el darrer minut de la primera part quan ha arribat el segon gol aconseguit per Manel Jofré.

En la segona, sense gols, el Farners ha estat molt sòlit i ha pogut mantenir el magnífic resultat que el permeten acabar l’ any com a líder de la categoria.http://joan-herrera.blogspot.com/

FORNELLS 1 – INFANTIL “A” 6. GOLS PER ENMMARCAR!


Victòria clara els infantils que s’ han mostrat superiors al rival i que els permet instal•lar-se a la zona noble de la classificació.
Bon triomf, premi al treball col•lectiu de l’ equip, però en el que ressalten sobre tot la bellesa dels gols aconseguits:

- Un bon xut de fora l’ àrea de Pau Casadellà ha obert el marcador.
- Un bonic i precís xut creuat des de la frontal de Joan Rotllan ha estat el segon.
- Un control orientat de gran dificultat i un xut parabòlic de Marc Carballal han suposat el formós tercer gol.
- Una jugada individual iniciada en paret ha culminat en el vistós quart gol de Pau Casadelà.
- Una bona jugada de combinació l’ acabava amb una gran demostració de tècnica individual i precisa rematada Edu Masmiquel en el cinquè.
- I una nova jugada col•lectiva de contraatac propiciava un esplèndid xut de Josep Celemín que tancava el marcador.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada