diumenge, 4 de desembre del 2011

SORT DIVERSA EN EN CADETS!

CADET “B” 3 – BREDA 1.  NOVA REMUNTADA!

Partit fluixet dels Cadets que no han ofert la seva millor imatge i que no han trobat el bon joc durant la primera part.

El gol del Breda a l’ inici de la segona part ha estat el detonant de la reacció dels nostres que han despertat de la letargia i han aconseguit fer-se amb el control del partit aconseguint els gols necessaris per protagonitzar una nova remuntada que ha suposat una nova victòria.

Victor (2) i Moha han estat els autors dels gols d’ una victòria merescuda però sense brillantor.

FIGUERES 5 – CADET "A" 2. LA REACCIÓ QUEDA PENDENT!

Els cadets no s’ acaba de retrobar en el seu millor joc i segueix pagant molt cars els seus errors.

Quan el Figueres ha aprofitat les seves oportunitats i ha situat un 3 a 0 en el marcador, l’ equip ha reaccionat, ha marcat el primer gol abans del descans (Albert Casellas) i el segon ja iniciada la segona part ( en Pròpia Porta), i llavors el Farners ha pressionat de valent i la dinàmica del partit portava a pensar que l’ empat era a prop.

Però el gol anhelat no arribava i ha calgut prendre riscos cada vegada més grans, i en els minuts finals els contracops locals han sentenciat definitivament el partit que ha tingut un marcador final massa abundat.

3 comentaris:

  1. NO ESTEM JUGANT BE, TOT I QUE ELS RESULTATS, DIUEN EL CONTRARI. TOTS ELS JUGADORS FAN LA GUERRA PEL SEU COSTAT. HEM DE TENIR MOLT I MOLT CLAR, QUE UN EQUIP SON ELS QUE JUGANT I ELS QUE ESTAN A LA BANQUETA. LA PILOTA S`HA DE PASSAR, I AIXI ES JUGA AL FUTBOL.

    ResponElimina
  2. UN EQUIP SON TOTS ELS JUGADORS, JUNTS.

    ResponElimina
  3. Ara és moment de fer pinya, de dir les coses a la cara, i de tirar del carro junts!

    ResponElimina