diumenge, 9 d’octubre del 2011

VICTÒRIES DELS NOSTRES EQUIPS INFANTILS!

FIGUERES 1 – INFANTIL “A” 3. PERDONANT PERÒ GUANYANT!

Ja ha arribat la primera victòria dels infantils, en l’ espectacular escenari de Vilatenim, amb força vent, i amb un rival al que ja s’ havia guanyat en pre-temporada.

Només la falta de punteria en els metres finals han impedit afrontar el partit amb tranquil•litat, doncs si bé l’ equip s’ ha situat amb 2 a 0 ( gols de Edu Masmiquel i Aliu) el partit ha continuat obert al deixar escapar tantes bones oportunitats. I quan ha arribat el gol dels locals s’ han viscut moments de massa incertesa, finalment però el nou gol d’ Aliu ha assegurat el primer triomf dels Infantils.

INFANTIL “B” 3 – SANT GREGORI 0. TRES GOLS PELS PRIMERS TRES PUNTS!

Els joves infantils han començat amb molt bon peu la lliga ja que han estat capaços de guanyar amb claredat al seu rival.

El partit no ha estat gens fàcil, durant la primera part més equilibrat i en la segona han arrribar els gols, de fet els minuts claus han estat entre el 60 i el 66 de partit, doncs en aquest període de 6 minuts s’ han aconseguit els tres gols, Cristian (2) i Mohamadou han estat els golejadors, i els nostres s’ han pogut endur una merescuda victòria.