diumenge, 30 d’octubre del 2011

VICTÒRIES IMPORTANTS EN JUVENILS!

JUVENIL “A” 3 –OLOT 2. PROGRESSANT ADEQUADAMENT

Bon partit dels juvenils que ha estat superior el rival i que per joc hauria merescut una victòria més ample.

La primera part ha estat de clar domini dels nostres, que han pressionat bé, han dominat i s’ han avançat en el marcador amb els gols de Nil Garriga i Joel Salas. Però un gol polèmic de l’ Olot en els darrers minuts abans del descans els ha fet entrar en el partit.

En la segona Rubén ha tornat a avançar els nostres que no han sabut tancar el partit i un nou gol visitant ha sembrat incertesa per la mínima diferència, malgrat que futbolísticament la superioritat dels nostres ha estat més ample.

L’ equip per fí ha guanyat a casa, i ho ha fet d’ una forma convincent , recuperant lesionats, i per tant l’ horitzó es contempla avui amb més optimisme.

CELLERA 1 – JUVENIL “B” 6. BONA CASTANYADA!

Ni el horari matinal del diumenge en plenes fires gironines han impedit que els juvenils mostrin la seva clara superioritat sobre el rival, en un partit plàcid i que mostra la bona progressió d’ aquest equip, doncs en pre-temporada els dos equips es van enfrontar i el resultat havia estat d’ empat.

El Farners ha dominat durant tot el partit i ha gaudit de moltes oportunitats per aconseguir un resultat encara més ampla, i només una errada ha concedit el gol local.

La victòria s’ ha comentat amb la participació de tot l’ equip i és per això que els gols han estat molt repartits: Jordi Dalmau, Jonathan, Felipe, Oscar, Carles Morera i Isaac n’ han estat els autors.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada