diumenge, 16 d’octubre del 2011

FARNERS “B” 3 – AMER 2 .PARTIT PLÀCID... PATIMENT FINAL!

Curiós el partit que s’ ha presenciat a Santa Coloma de Farners, on el filial ha estat superior al rival, després d’ uns minuts de tanteig ha obert el marcador en una bona rematada de Murga que un jugador de l’ Amer ha tret amb les mans quan ja entrava a la porteria, i el penal transformat per Jordi Jofré i la conseqüent expulsió han encarrilat el partit.

Abans del descans, un golàs per l’ escaire d’ Eric Surós semblava abocar-nos a una segona part tranquil•la. I així ha semblat començar, i més quan Marc Serrat ha aconseguit el tercer en un partit que tothom creia sentenciat. Però un gol visitant en el minut 85, ha sembrat incertesa i més quan en el minut 90 un penal suposava el 3 a 2, i llavors s’ ha viscut un emocionant temps de descompte en el que afortunadament no hi ha hagut canvis en el marcador i per tant els nostres sumaven la segona victòria consecutiva, circumstància que feia molts mesos que nos es produïa.