dissabte, 8 d’octubre del 2011

FARNERS 3 – MANRESA 1. SANTA COLOMA CONTINUA SENT UN FORTÍ!

Ja fa més d’ un any que el Farners no perd a casa!, i la victòria d’ aquesta jornada serveix per alimentar l’ il•lusió de que podem viure una bona temporada en aquesta recent estrenada Primera Catalana.

Tal i com ens té acostumats enguany el Farners ha sortit de manera fulgurant al camp i ja ha obert el marcador en el minut 6. Era la primera pilota que tocava Casagran com a jugador del Farners i aprofitant una bona passada d’ Alfons ha enviat una rematada precisa al fons de la xarxa.

Els nostres han dominat amb autoritat el tram inicial del partit i el segon gol no s’ ha fet esperar, l’ autor ha estat Ivan Fernández culminant una gran jugada individual.
El Manresa s’ ha començat a refer en el tram final de la primera part i la reacció ha continuat en l’ inici de la segona, i ha arribat el 2 a 1 que sembrava incertesa.

Però Ricky robava la cartera al seu marcador i servia en safata una pilota que el golejador local Marc Casas no desaprofitava per dictar la sentència i assegurar que de Santa Coloma avui tampoc s’ escapava cap punt.