diumenge, 9 d’octubre del 2011

SANT HILARI 2 – FARNERS “B” 4. RETROBAMENT AMB LA VICTÒRIA!

El filial ha guanyat al Primer Equip del Sant Hilari, sumant així una victòria important.

La sortida de l’ equip ha estat en tromba, i en els primers minuts de partit les oportunitats de gol han estat moltes i clares. Però el gol s’ ha resistit fins que una falta llançada per Sergi ha tingut l’ ajuda d’ un defensor local i ha suposat el 0 a 1.

A partir d’ aquí l’ ímpetu dels nostres ha minvat, el partit transcorria sense sobresalts i en el darrer minut de la primera part una bona jugada d’ Ivan Hernandez la rematava Josep Ferandez i es transformava en el 0 a 2.

Però l’ inici de la segona part ha estat molt fluix, l’ equip s’ ha relaxat amb excés, i un llançament de falta i un de penal han situat un desconcertant empat en el marcador.

Però l’ equip ha sabut reaccionar i en rapits contraatacs han arribat els gols d’ Eric Surós i Marc Tornaca i la victòria ja era al sac!