diumenge, 2 d’octubre del 2011

RIPOLLET 2 – FARNERS 2. MOLT MÈRIT, POC PREMI!


Un empat al camp del Ripollet és un molt bon resultat, però una vegada vist el partit i el joc desenvolupat pels nostres, sembla un premi massa petit pels mèrits realitzats.

Els primers vint minuts del Farners ha estat extraordinaris, bon joc, bones combinacions, domini i supremacia, i fruit de tot això ha arribat el gol de Marc Vilà.

Però una errada inesperada ha propiciat el gol local i el joc s’ ha equilibrat fins al descans on s’ hi ha arribat amb empat.

A la represa un penal donava avantatge al Ripollet, però el Farners ha reaccionat i s’ ha tornat a fer amb el comandament del partit, una jugada esplèndida d’ un Ricky inspirat ha suposat l’ empat. I una jugada embolicada ha provocat l’ expulsió de Marc Vilà i dos jugadors locals.

Amb vint minuts per davant i superioritat numèrica els nostres han dominat el partit per complert creant nombroses oportunitats de gol, la més clara en el darrer segon quan un defensor local rebutjava de la mateixa línea de porteria un gol que ja es cantava i que l’ equip hauria merescut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada