diumenge, 23 d’octubre del 2011

EL QUATRE (4) PROTAGONISTA DELS PARTITS DE JUVENILS!

VIC RIUPRIMER 4 – JUVENIL “A” 4. VISCA EL FUTBOL!

Que n’ és de bonic aquest esport! capaç de fer-nos passar de la decepció a l’ eufòria i viceversa en pocs minuts i de fer-nos viure emocions intenses i finals sorprenents com el d’ aquest partit.

El partit ha començat bé, amb els nostres portant l’ iniciativa i s’ han avançat en el marcador amb un bon gol de Bernat. Però l’ equip s’ ha anat diluint amb l’ empenta local, continues pèrdues de pilota i el Vic a la contra ha marcat tres gols abans del descans davant d’ un Farners decebedor.

Però en la segona part l’ actitud ha canviat i l’ equip se l’ ha jugat per intentar una remuntada aparentment impossible, els locals podien haver sentenciat aprofitant els riscos dels nostres, però tampoc semblava necessari doncs el 3 a 1 es mantenia en el minut 80.

Però el Farners nn s’ ha rendit i ens ha obsequiat en deu minuts de futbol espectacular on Quim, Guillem i Ruben han marcat tres gols que capgiraven de manera extraordinària el marcador en el minut 90.

L’ àrbitre anunciava 3 minuts de descompte, i quan en passaven cinc i mig (?) ha arribat el gol de l’ empat definitiu local, No podem dir que sigui un resultat injust però ha aigualit l’ eufòria d’ una remuntada fantàstica.

JUVENIL “B” 4 - VILOBÍ 0. JA TOCAVA!

Ja ha arribat la primera victòria dels joves juvenils!, i ho ha fet d’ una forma clara i merescuda,

En la primera part l’ equip s’ ha mostrat efectiu, essent capaç d’ aguantar l’ empenta inicial visitant i generant perill quan robava la pilota.

L’ equip per fi ha estat capaç de trobar la porteria contraria amb facilitat i treure profit a les oportunitats creades. Dos gols en la primera part ja han encarrilat el partit.

En la segona el Farners ha agafat el comandament, ha millorat en les combinacions i ha arribat amb freqüència a l’ àrea contraria, fruit d’ això han arribat dos gols més que han arrodonit el marcador, certificat la victòria i la progressió de l’ equip.

Els golejadors han estat: Angel Padrós, Oscar Parcet, Isaac Montoya i Alex Cañadas.