dissabte, 8 d’octubre del 2011

JUVENIL “B” 1 – FORNELLS 3. BON ESPERIT!

Els juvenils han plantat cara i han estat prop de l’ empat davant d’ un dels equips favorits de la categoria. Ambdós conjunts han protagonitzat un partit molt equilibrat decidit per jugades aïllades.

La primera part ha acabat amb clara avantatge visitant per 2 a 0, doncs les errades defensives puntuals dels nostres han estat aprofitades, i el joc anivellat en el terreny de joc ha tingut massa càstig pels nostres en el marcador.

Però en la segona el Farners no s’ ha rendit, ha exhibit una actitud i un esperit excel•lent hi ha anat a pel partit, ha arribat el gol d’ Abdellah i els darrers vint minuts de partit han estat molt emocionats ja que l’ equip ha buscat i potser merescut l’ empat davant d’ un Fornells que s’ ha vist amb problemes i que només ha pogut respirar en el darrer minut del partit quan ha aconseguit el tercer gol que sentenciava el partit i acabava amb les esperances d’ un lluitador Farners que ha donat bona imatge.