dissabte, 8 d’octubre del 2011

ELS NOSTRES EQUIPS CADETS GUANYEN AMB CLAREDAT!

CADET 4 – BASE ROSES 0. EFICÀCIA I EFICIÈNCIA!
Segona victòria consecutiva dels cadets que han estat capaços de superar al rival amb claredat doncs han estat efectius en el moments claus del partit.

Els nostres han dominat des dels minuts inicials on una bona oportunitat de Pau Casas ja es  podia convertir en el primer gol,  però ha estat Arnau Serrat l’ encarregat d’ obrir el marcador en una primera part en que els visitants també plantaven cara.

Ja en la segona part, de nou Arnau Serrat ha tornat a marcar i llavors ha arribat la jugada definitiva del partit: penal a favor del Base Roses, el llançament toca al pal i el mateix jugador remata a gol, la jugada queda invalidada doncs un jugador no pot tocar dues vegades la pilota, i els nostres llestos i rapits organitzen la contra amb velocitat i la culmina Alber Casellas amb el 3 a 0 que trenca definitivament el partit.

I el marcador l’ ha arrodonit definitivament el quart gol d’oportunisme de David Fauria, que tancava un triomf merescut d’ un equip que sembla progressar adequadament.

SILS 0 . CADET “B” 3. RES ELS HA FRENAT!

Victòria treballada dels cadets a Sils, davant d’ un rival dur que s’ ha empleat amb molta intensitat.

Els nostres, tots cadets de primer any, han encarrilat el partit molt aviat doncs Dani Escalera ha obert el marcador en el minut 4, però estava clar que el rival no es rendiria i posaria les coses difícils, i així ha estat. Tampoc les dimensions del terreny de joc ajudaven a trobar fluïdesa del joc, però l’ equip s’ ha mantingut ferm, sense brillantor, i ha sabut arribar als moments decisius amb marcador favorable i marcar dos gols més per assegurar una victòria complicada.

Els dos gols de la segona part han estat obra de Victor i Francesc Peracaula i el derbi ha tingut color Farnesenc.

Capítol apart mereixeria la valoració de l’ actuació arbitral, molt lamentable, en el nostre enllaç de les valoracions de la jornada s’ en fa esment.