dissabte, 16 d’abril del 2011

LA SORT ÉS ESQUIVA AMB ELS INFANTILS!

INFANTIL “A” 1 – GARROTXA 3. MEREIXEN MÉS!

El futbol no ha premiat a l’ equip que més futbol ha fet, o que més domini i possessió de pilota ha tingut, doncs l’ equip visitant ben plantat i amb efectivitat individual en la primera part ha aconseguit posar el marcador de cara, 0 a 3 al minut 20 i ha aconseguit gestionar l’ avantatge renunciant a la brillantor i a la producció futbolística entesa com a joc de combinació.
 Els nostres ho han intentat, han jugat, triangulat, dominat però en els metres finals ha faltat l’encert o la fortuna per remuntar el partit. Francesc Peracaula ha aconseguit el gol insuficient per a puntuar per un equip que pot sentir-se orgullós del seu joc i de la seva actitud.

SANTA EUGENIA 3 – INFANTIL”B” 2. IGUALTAT SENSE PREMI!

Ha merescut quelcom l’ infantil que ha ofert un partit mol anivellat , amb fases de domini altern, i en el que han decidit els petits detalls.

Equilibri en els dos primers temps doncs el resultat al descans era d’ empat a un gol. Però més tard algunes indecisions en defensa han fet que els locals encarrilessin el partit amb dos gols, el Farners no s’ ha rendit i ha lluitat fins al final, ha aconseguit un gol i ha acaronat l’ empat que di sortadament no ha arribat.