diumenge, 3 d’abril del 2011

ARBÚCIES 0 – FARNERS “B” 4. AIRE!

Segona victòria consecutiva pel nostre filial que trenca la mala dinàmica de resultats d’aquesta segona volta i que dona molt aire a l’ equip per afrontar amb més tranquil•litat la recta final de temporada.

El Farners ha sigut superior a un Arbúcies (que ja té els deures fets) i que havia estat el millor equip que havia passat per Santa Coloma. Però un Farners sòlit, ha sabut trencar la bona resistència local i obrir el marcador amb gol de Marc Tornaca i mantenir amb autoritat l’ avantatge fins al descans.

En la segona part un nou gol visitant, aconseguit per Ivan, refermava les possibilitats de victòria, i quan els locals han fallat un penal el partit s’ ha acabat tancant i els nostres han sentenciat amb el gran gol de Mercader i el penal llançat per Marc Serrat.

Si durant tota la temporada les moltes baixes que ha patit al Farners “B” han obligat als juvenils ajudar amb efectius l’ equip, aquesta setmana han estat alguns jugadors sub-23 del primer equip, aprofitant la jornada de descans, els que han sumat esforços per ajudar el filial.

Finalment, permeteu que es notin les arrels del qui escriu la crònica per desitjar molta sort a l’ Arbúcies i felicitar al club per la bona tasca que estan portant a terme.

1 comentari:

  1. Primer de tot felicitar al Farners per la seva victòria davant l'Arbúcies.
    El partit va ser de clar domini visitant , tot i que sense tenir moltes ocasions de gol va tenir la pilota en tot moment.
    L'Arbúcies per la seva banda no va saber contraresta el gran nivell de joc ofert per els (6 o 8) jugadors del primer equip del Farners.De totes maneres com aficionat de l'Arbúcies crec que va ser un digne rival.
    Nomès vull animar a seguir així i continuar per aquesta bona linia.
    Per acabar m'agradaria dir que tant s'ha de saber guanyar com s'ha de saber perdre i per això aquesta felicitació al farners.
    Salutacions i espero la " tornada " l'any que bé!!!!
    Visca l'Arbúcies!!!

    ResponElimina