dissabte, 2 d’abril del 2011

SENSE FORTUNA EN INFANTILS!

INFANTIL "A" 1 – OLOT 2. HA SORTIT CREU!
Bonic duel de dos equips de la zona alta classificatòria, presidit per un sol primaveral que ha fet suar als dos equips.
El partit ha esta molt equilibrat, com ja va ser el de l’ anada en el camp garrotxí, però aquesta vegada la victòria no ha caigut de la nostra banda.

Un partit que s’ ha decidit per detalls, els visitants han gaudit de 3 bones oportunitats de gol i n’ han transformat dues i el Farners ha disposat de 4 grans ocasions i només una (el gol de Victor) ha pujat al marcador.

FORNELLS 4 - INFANTIL “B” 1. REACCIONEN MASSA TARD!

La primera part ha decidit el partit doncs els nostres s’ han vist superats per un equip local que ha estat superior i efectiu. Però en les dues darreres parts, a las que s’ hi ha arribat amb un 4 a 0, l’ equip ha reaccionat, ha dominat, ha gaudit de moltes oportunitats i no ha concedit ocasions al rival. La llàstima es que el partit ja estava sentenciat i només han aconseguit marcar un gol, i l’ autor ha estat Moha.

INFANTIL “C” 2 – FIGUERES 6. LA LESIÓ HA CONDICIONAT EL PARTIT!

Tot feia preveure un partit desigual, a la primera volta l’ indiscutible líder de la categoria havia apallissat de valent als nostres (12 a 0), però el partit ha començat molt diferent: el Farners s’ ha avançat en el marcador i s’ ha mostrat molt ordenat i ha aconseguit arribar al final de la primera part amb avantatge en el marcador.

Però en la segona part ha arribat la fortuïta i desgraciada lesió de Eduard Domingo que ha interromput el partit i ha fet entrar l’ ambulància al camp, finalment el jugador s’ha trencat la clavícula ( i li desitgem un a ràpida i plena recuperació) i el partit ha continuat però ja ha estat diferent, no només per la baixa del futbolista sinó perquè sembla haver afectat l’ actitud dels nostres, i també perquè el Figueres és un gran equip, ha anat imposat la llei del més fort per endur-se amb claredat el partit. Marc Carballal i Abde han estat els autors dels gols.