diumenge, 10 d’abril del 2011

MISCEL•LÀNIA D’ INFANTILS

ARBUCIENCA 2 – INFANTIL “A” 5. AL FINAL ES POSEN LES PILES!.
L’ enfrontament amb el cuer de la categoria ha resultat més complicat del que es podia preveure docs durant molts minuts els locals han anat per davant en el marcador, de fet s’ han avançat a la primera part i han mantingut l’ avantatge fins a l’ inici de la quarta part, on els nostres han empatat, però immediatament l’ Arbucienca ha tornat a marcar i ha calgut que l’ equip agafés consciència de que el partit es podia escapar i en una reacció fulgurant ha marcat quatre gols en el tram final de partit que han deixat clara de diferència entre ambdós equips.
L’ equip ha celebrat el triomf docs la dificultat referma el valor de la victòria. Els gols els han aconseguit: Jose Medina, Francesc Peracaula, Pau Casadellà, Dani Escalera i Victor Morales.

INFANTIL “B” 1 – GEIEG 5. LA RESISTÈNCIA S’ ESMICOLA!

Els nostres infantils, que estan realitzant una temporada molt digne, han presentat batalla en les dues primeres parts on han estat capaços de presentar batalla, i arribar amb molt perill a l’ àrea contrària. El partit estava molt obert i igualat i el treball dels nostres elogiable. Però a mesura que s’ han anat fallat ocasions clares i que el rival ha obert el marcador l’ equip s’ ha anat diluint i ha acabat encaixant un seriós correctiu. El gol de l’ honor la marcat Kareem per un equip que els objectius estan lluny del resultadisme, doncs diversos jugadors fan aquest any el seu bateig futbolístic.

PERALADA 3 – INFANTIL “C” 3. ESFORÇ I PUNT!

No ha estat un partit brillant, el joc de l’ equip no ha trobat la seva fluïdesa habitual, ha faltat precisió i res sortia de cara. Per acabar-ho d’ adobar, algunes decisions arbitrals polèmiques, com la rigorosa expulsió de Pau, han afegit dificultats al partit.

Però l’ equip ha sabut tirar d’ esforç i treball per superar adversitats i al final ha pogut sumar un punt igualant un partit que s’ havia posat costa amunt (3 a 1), i aconseguir un empat per mantenir-se en la zona alta de la classificació i esperar setmanes de millor futbol.

Els gols els han aconseguit Aliu (2) i Francec.